Tatoeage verwijdering

Als FOREVER te LANG duurt …

Tatoeages of permanente make-up (wenkbrauwen) laseren vanaf € 35,- per behandeling.

Onderaan de pagina vindt u enkele van onze restultaten.

Tatoeages

Het plaatsen van een tatoeage kan een emotionele keuze zijn. Liefde, rouw of pubertijd, mensen gedenken belangrijke momenten soms met een tatoeage. Maar dit sieraad, ook al is het voor altijd bedoeld, heeft soms een korte houdbaarheidsdatum. Ook is het mogelijk om uw huidige tatoeage met een laserbehandeling te vervagen voor een cover-up tatoeage.

Permanente make-up (wenkbrauwen)

Verouderde of verkeerd gezette permanente make-up (wenkbrauwen) kan ook tot vervelende situaties leiden. Gelukkig hoeft dat tegenwoordig niet meer. Permanente make-up (wenkbrauwen) verwijderen is eenvoudig, veilig en effectief bij Stephanie’s Salon.

De inkt van een tatoeage zit in de lederhuid ingekapseld. De inkt wordt via de tatoeagenaald aangebracht. Vervolgens geneest de huid, de inkt zit ingekapseld in de lederhuid op ongeveer 1,5 à 2mm diepte. Het laserlicht gaat door de huidlaag heen en zal alleen de inkt verwarmen.

De pigmenten worden met de YAG Laser hitte gefragmenteerd en het lichaam voert de losgeraakte inktdeeltjes zelf af via de normale wegen (urine). Deze laser kan alle kleuren inkt behandelen.

Direct na de behandeling zal er op de tatoeage een witte waas te zien zijn. Dit is een “lasersnow”, een normale reactie van de huid. Deze trekt na een aantal minuten weg.

Aantal behandelingen

Gemiddeld zijn er 10-20 behandelingen nodig om een tattoo geheel te laten verdwijnen.

Er zijn altijd uitzonderingen die meer of minder behandelingen nodig hebben. Dit heeft te maken met de kleur van het pigment, de soort tatoeagekleurstof, de huid, het feit of de tatoeage door een amateur of professional is gezet.

Na de behandeling & eventuele bijwerkingen

Er kan direct na de behandeling lichte roodheid, zwelling, jeuk en korstjes optreden. Dit verdwijnt vanzelf. Zodra de korstjes er af zijn, is direct resultaat zichtbaar, de tatoeage is lichter of verdwenen.

Op het behandelde gebied kunnen roodheid, blaasjes en een branderig gevoel ontstaan. U mag de huid koelen met een coldpack en verzorgen met Aloë Vera gel.

De zonnebank is de eerste twee weken afgeraden en u dient de huid goed te beschermen met een sunblock wanneer de tatoeage wordt blootgesteld aan de zon.

 

Ik begrijp dat Stephanie’s Salon is niet aansprakelijk wanneer de behandeling niet in die mate slaagt zoals ik mij zou hebben voorgesteld – noch is zij aansprakelijk voor een overblijvend litteken of ander lichamelijk letsel, extra kosten als gevolg van de behandeling.

Ik begrijp dat ik bij het maken van een afspraak akkoord ga met de algemene voorwaarde die vermeld staan op de website.

Stephanie’s Salon heeft mij op de hoogte gesteld middels mondelinge en schriftelijke informatie over de mogelijk- en onmogelijkheden van de behandeling. Stephanie’s Salon heeft mij op de hoogte gesteld van de mogelijke risico’s die kunnen voorkomen:

Ik begrijp dat ik bij het maken van een afspraak akkoord ga met de algemene voorwaarde en de mogelijke risico’s die kunnen voorkomen: die vermeld staan op de website en die te zien zijn in de pop up voordat ik de aanbetaling uitvoer, als ik deze nogmaals wil lezen weet ik dat dit voor de behandeling nog mogelijk is als ik dit vraag, de bundel met voorwaarden hangen zichtbaar en toegankelijk in de laserruimte op.

De algemene voorwaarden en risico’s ben ik mee bekend en is mij voldoende mondeling en/of schriftelijk/elektronisch toegelicht en ik heb hier geen vragen meer over. Bij het gebruik maken van een dienst besef ik dat ik hiermee akkoord ga.

1. Na de behandeling kan er een blaarvorming of schaafwond ontstaan. Dit trekt meestal vanzelf weg. Hoewel zeer ongebruikelijk, kan na de behandeling een eerste tot wel derdegraads verbranding van de huid optreden. Littekens kunnen hierdoor ontstaan en deze trekken niet weg. Deze kunnen licht, donker of dik op de huid zitten of juist , diep in de huid. Soms is een zichtbaar litteken nog erger dan de ongewenste tatoeage denk hier goed over na. Van te voren is dit niet te testen, de resultaten van de laser zijn afhankelijk en in samenwerking met de kwaliteit van de inkt die is gebruikt.

2.De huid het grootste levende orgaan is wat wij hebben, kan er een pigmentverandering ontstaan. De huid kan lichter of donkerder worden, dit hoeft niet.

3.Restjes inkt etc. kunnen soms, hoe vaag het ook is zichtbaar blijven zelfs na een aantal sessies. Dit kan er mee te maken hebben dat er in de tattoo bepaalde grondstoffen zijn gebruikt die niet “laser-baar”zijn. Denk aan titanium,zink etc.. Hier kom je na een lasersessie pas achter.

4.Het zou kunnen dat de huid nooit 100% de zelfde kleur krijgen als voorheen, dit hoeft niet maar is niet te garanderen.

Donkere of juist lichte pigmentvlekken kunnen ontstaan, doorgaans vervagen deze binnen 6 tot 12 maanden na de behandeling. In de donkere huid kan dit langer duren. Hoewel zeer ongebruikelijk; ook bestaat de mogelijkheid dat dit niet weggaat het zelfde geldt voor littekens van1e t/m 3e graads brandwonden

 

Heeft u nog vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bekijk hier de meest gestelde vragen en uitgebreide antwoorden

Onze resultaten