Tatoeage verwijdering

Als FOREVER te LANG duurt …

Veilig tatoeages, permanente make-up, couperose of pigmentvlekken verwijderen vanaf € 35,- per behandeling.

Onderaan de pagina vindt u enkele van onze restultaten.

Tatoeages

Het plaatsen van een tatoeage kan een emotionele keuze zijn. Liefde, rouw of pubertijd, mensen gedenken belangrijke momenten soms met een tatoeage. Maar dit sieraad, ook al is het voor altijd bedoeld, heeft soms een korte houdbaarheidsdatum. Ook is het mogelijk om uw huidige tatoeage met een laserbehandeling te vervagen voor een cover-up tatoeage.

Permanente make-up

Verouderde of verkeerd gezette permanente make-up kan ook tot vervelende situaties leiden. Gelukkig hoeft dat tegenwoordig niet meer. Permanente make-up verwijderen is eenvoudig, veilig en effectief bij Stephanie’s Salon.

De inkt van een tatoeage zit in de lederhuid ingekapseld. De inkt wordt via de tatoeagenaald aangebracht. Vervolgens geneest de huid, de inkt zit ingekapseld in de lederhuid op ongeveer 1,5 à 2mm diepte. Het laserlicht gaat door de huidlaag heen en zal alleen de inkt verwarmen.

De zeer smalle laserbundel kan zich met veel precisie op de inkt richten. De pigmenten worden met de YAG Laser hitte gefragmenteerd en het lichaam voert de losgeraakte inktdeeltjes zelf af via de normale wegen (urine). Deze laser kan alle kleuren inkt behandelen. Zwart, rood, donkerblauw en donkeroranje zijn gemakkelijk te behandelen. Kleuren als lichtpaars, lichtgroen en lichtblauw hebben meer behandelingen nodig. Deze laser werkt met een hele korte laserpuls van 2 tot 3 nanoseconden.

Direct na de behandeling zal er op de tatoeage een witte waas te zien zijn. Dit is een “lasersnow”, een normale reactie van de huid. Deze trekt na een aantal minuten weg.

Aantal behandelingen

Gemiddeld zijn er 5 tot 12 behandelingen nodig om een tattoo geheel te laten verdwijnen. Tussen twee behandelingen zit minimaal 4 weken. Het lichaam heeft deze nodig om geheel te herstellen.

Er zijn altijd uitzonderingen die meer of minder behandelingen nodig hebben. Dit heeft te maken met de kleur van het pigment, de soort tatoeagekleurstof, de huid, het feit of de tatoeage door een amateur of professional is gezet.

Na de behandeling & eventuele bijwerkingen

Er kan direct na de behandeling lichte roodheid, zwelling, jeuk en korstjes optreden. Dit verdwijnt vanzelf. Zodra de korstjes er af zijn, is direct resultaat zichtbaar, de tatoeage is lichter of verdwenen.

Op het behandelde gebied kunnen roodheid, blaasjes en een branderig gevoel ontstaan. U mag de huid koelen met een coldpack en verzorgen met Aloë Vera gel.

De zonnebank is de eerste twee weken afgeraden en u dient de huid goed te beschermen met een sunblock wanneer de tatoeage wordt blootgesteld aan de zon.

 

Ik begrijp dat Stephanie’s Salon is niet aansprakelijk wanneer de behandeling niet in die mate slaagt zoals ik mij  zou hebben voorgesteld – noch is zij aansprakelijk voor een overblijvend litteken of ander lichamelijk letsel, extra kosten als gevolg van de behandeling.

Ik begrijp dat ik bij het maken van een afspraak akkoord ga met de algemene voorwaarde die vermeld staan op de website.

Stephanie’s Salon heeft mij op de hoogte gesteld middels mondelinge en schriftelijke informatie over de mogelijk- en onmogelijkheden van de behandeling. Stephanie’s Salon heeft mij op de hoogte gesteld van de mogelijke risico’s die kunnen voorkomen:

  1. Hoewel zeer ongebruikelijk, kan na de behandeling  blaarvormig of een (lichte) verbranding van de huid optreden.
  2. Tijdelijke donkere of juist lichte pigmentvlekken kunnen ontstaan, doorgaans kunnen deze vervagen  binnen 6 tot 12 maanden na de behandeling. In de donkere huid kan dit langer duren. In de meeste gevallen trekt dit zelf bij, blijvende vlekken zijn mogelijk maar kans is nihil.

 

Heeft u nog vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bekijk hier de meest gestelde vragen en uitgebreide antwoorden

Onze resultaten