BOEK DIRECT ONLINE EEN AFSPRAAK!

 

0458887200 (woe- en zondagen gesloten)
Wijenweg 364 - 6446 SZ - Brunssum
WhatsApp: +31611885397
info@stephaniessalon.nl
Facebook
Instagram

Het kan zijn dat, als u voor informatie of een afspraak belt er op dat moment een behandeling wordt uitgevoerd of een cursus wordt gegeven en wij niet kunnen opnemen.

U kunt dan een bericht op Facebook of Instagram sturen, een WhatsAppje sturen naar +31611885397 of e-mailen naar info@stephaniessalon.nl. Berichten worden altijd binnen 2 dagen beantwoord. Na sluitingstijd zijn wij niet bereikbaar.

Klik  hier om ons gelijk een WhatsApp bericht te versturen.

Indien u langs wilt komen voor een cadeaubon, product of algemene informatie kunt u het beste van te voren contact opnemen met ons, wij zijn enkel op afspraak geopend.

 

Tot 48 uur voor uw afspraak kunt u zonder opgaaf van reden uw afspraak annuleren dan wel verzetten. A.u.b. via twee kanalen berichten zodat wij uw bericht niet over het hoofd kunnen zien. Stuur uw afmelding bijvoorbeeld via WhatsApp & E-mail of Facebook. Niet enkel via de voicemail, soms luisteren wij dit naar werktijd pas af.

Indien de klant meer dan 10 minuten later dan de afgesproken tijd in de salon komt mag de salon de verloren tijd inkorten op de behandeling en toch het gehele bedrag van de behandeling aan de klant door berekenen.

Indien de klant bij meer dan vijftien minuten later dan de afgesproken tijd in de salon aankomt, mag de salon de gehele afspraak annuleren en toch het gehele bedrag van de behandeling aan de klant door berekenen.

Bij annulering minder dan 48 uur voor uw afspraak of verzuim (vergeten afspraak) ben ik genoodzaakt de gereserveerde tijd / behandeling alsnog in rekening te brengen.