Cursussen

Wij verzorgen de cursussen, starterspakketten en verkopen alle denkbare materialen, producten en apparatuur die te maken hebben met tandcosmetica, spraytanning & wimperlifting aan salons.

Cursus Specialisatie Cosmetisch Tanden Bleken

Deze cursus wordt gegeven in onze salon in Brunssum. Maximaal 2 cursisten leren op deze dag veilig & verantwoord cosmetisch tanden bleken, wimperlifting of spraytanning.

Voor wie?

Iedereen die werkzaam is in de schoonheidsbranche en/of wilt beginnen met behandelingen aan te aanbieden. Zonder een cursus en voldoende training is het niet mogelijk om een juiste behandeling uit te voeren of de gewenste resultaten te behalen. Wij raden deze cursus aan zodat je zelfverzekerd, hygiënisch, zorgvuldig en met de beste resultaten de behandelingen kunt uitvoeren. Na de cursus kun je altijd op ons terugvallen advies, vragen en feedback.

Algemene informatie

De gehele training neemt circa 3 a 4 uur in beslag.
Voor beschikbare dagen/tijden ontvangen we graag uw voorkeur per e-mail of telefonisch. Wij beschikken over een eigen webshop waar u snel, veilig en voordelig alle tandcosmetica producten kunt inkopen voor in uw salon.

Kosten theorie en praktijk cursus cosmetisch tanden bleken

Neem contact op.

Kosten theorie en praktijk wimperlifting of spraytanning

Neem contact op

Kosten theorie en praktijk cursus cosmetisch tanden bleken & starterspakket zonder klanten materiaal of voor 5-10-15 of 20 klanten

Vanaf €685.- excl. BTW

Kosten praktijk cursus & eenmalig starterspakket wimperlifting voor 10 klanten

Neem contact op.

Starterspakket

Starterspakketten zijn in verschillende maten te koop, een kleine of juist grote hoeveelheid. Wij hebben standaard pakketten en producten op voorraad liggen. Een op maat samengesteld startpakket wat bij uw budget past is ook mogelijk.

Maandactie tot wel €200 korting?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor de aanbiedingen.

Klik hier om ons gelijk een WhatsApp bericht te versturen.

Berichten worden altijd binnen 2 dagen beantwoord m.u.v. verlof. Na sluitingstijd zijn wij niet bereikbaar.