Aquafacial

Hydrodermabrasie ook wel aquafacial genoemd is een nieuwe techniek die diep reinigt, de dode huidlagen verwijdert, en onzuiverheden diep in de huid weghaalt. De behandeling is geschikt voor alle huidtypes.

Het geeft de huid een diepe reiniging, verwijderd dode huidcellen, verminderd verstopte poriën én grove poriën. Deze behandeling is uniek omdat het de huid hydrateert tijdens de dermabrasie. Geen enkele andere dermabrasie behandeling kan dit. 

Daar waar de meesten apparaten maar 2 koppen hebben, heeft dit apparaat er 6. 

De behandeling is geschikt voor alle huidtypes, zelfs de meest gevoelige huid in tegenstelling tot traditionele Microdermabrasie en het laat geen kleine korreltjes (aluminiumoxide) achter op de huid.

Aantal behandelingen:

Eén behandeling volstaat al voor een diepe effectieve reiniging. Elke 28 dagen vernieuwen de huidcellen en begint de huid zich weer te verstoppen. Herhaling is nodig om je gezicht schoon te houden en het resultaat te behouden. Optimaal zou zijn om tussen de 4-6 weken de behandeling te herhalen om de resultaten te behouden of vergroten.

Tijdsduur:

30 - 45 minuten

Mag ik na de behandeling bepaalde dingen niet doen?

Je kan al je dagelijkse bezigheden direct oppakken. De AquaFacial kan op iedere dag van het jaar, ook in de zomer! Blijf wel altijd goed de huid beschermen met een factor.

Zwanger of borstvoeding?

De AquaFacial is een veilige behandeling. Er zijn echter geen onderzoeken uitgevoerd op zwangere vrouwen waardoor niet wetenschappelijk is onderbouwd dat het geen nadelige gevolgen kan hebben. Wel zijn er vele onderzoeken die bewijzen dat de Hydrafacial veilig is. Overleg en laat je informeren door je verloskundige/arts.

Wanneer géén behandeling ondergaan:
 • Huidbeschadiging zoals eczeem, zonverbranding, huidontsteking
 • Psoriasis
 • Vitamine A medicatie (Isotretinoine)
 • Rosacea
 • Huidkanker
 • Zeer actieve acne
 • Herpes infecties als bijvoorbeeld koortslip
 • Actinische keratose
Doet de behandeling pijn?

Nee, alleen het wegzuigen en de skinscrubber kan rondom de neus even gevoelig zijn.

Ik heb botox/fillers/PDO draadjes in mijn gezicht is dit erg?

Plan je AquaFacial vòòr of 14 dagen na jouw laatste botox/filler of draadlift afspraak.

Combinatie behandeling

De AquaFacial is ideaal te combineren met de Carbon Laser Peel dit kan op dezelfde dag achter elkaar gedaan worden. Klik op het kopje “Carbon Laser Peel” voor meer informatie over deze behandeling.

Actie:
 • AquaFacial behandeling €59 ipv €120
 • Carbon Laser Peel €49 ipv €100
 • AquaFacial + Carbon Laser Peel €85 ipv €190

Voor de klanten die de éérste afspraak binnen 4 weken ondergaan, zijn alle andere bijhoud sessies ook voor de helft van de prijs ongeacht wanneer je terug komt!