Cryolipolyse

Cryolipolyse is een innovatieve behandeling zonder pijn voor mensen die op hun streefgewicht zitten, dagelijks een fitte lifestyle erop naar houden maar het laatste stukje “probleemzone” door de juiste voeding en beweging niet weg krijgen. Deze behandeling is niet geschikt voor mensen extreem met huidovershot of extreem overgewicht.

Bij Cryolipolyse koelt een non-invasieve applicator op een vrijwel pijnloze, veilige en nauwkeurige manier het onderliggend vetweefsel in het behandelgebied van het lichaam. Hierbij zuigt de invasieve applicator, na eerst het plaatsen van een gel-pad op een behandelzone, de huid daarna vacuüm.

Vervolgens resulteert dit in een gerichte en effectieve koeling van de behandelzone, waarbij de huid door tussenkomst van het gel-pad niet wordt aangetast.
De blootstelling van vetcellen aan extreme kou zet een natuurlijk verwijderingsproces in gang, waarbij de gekoelde vetcellen afsterven.

In de periode na de behandeling vindt de afvoer van deze vetcellen op een natuurlijke manier plaats. Hierdoor verdwijnt de vetcel permanent uit het lichaam en wordt vervolgens de vetlaag van de behandelzone geleidelijk aan dunner. Hierdoor is het resultaat een zichtbare vermindering van vetophopingen.

Uiteraard boekt u het meeste resultaat met een gezond voedingspatroon en met regelmatig bewegen / sporten.

Onderaan de pagina vindt u enkele van onze resultaten.

Behandeling

Een behandeling is mogelijk zolang er op de te behandelen plek voelbaar vet aanwezig is. Over het algemeen is men na 3-5 behandelingen tevreden met het gerealiseerde resultaat. Tussen opeenvolgende behandelingen ligt een periode van 4 tot 8 weken. Afhankelijk van onder andere de levensstijl adviseren wij minimaal 1-2 onderhoudsbehandelingen per jaar voor een optimaal resultaat.

Voor welke zones is Cryolipolyse geschikt?

Een behandeling wordt voornamelijk ingezet voor:

  • De buikzone
  • Love handles
  • Benen
  • Billen
  • Bovenarmen
  • Rug

Wanneer zijn de resultaten zichtbaar?

De meest indrukwekkende resultaten zijn na een periode van 2 tot 4 maanden zichtbaar. Echter blijft het lichaam nog 4 tot 6 maanden na de behandeling doorgaan met het afvoeren van de afgebroken vetcellen.

Interesse in de behandeling met 50% korting? Neem contact met ons op voor de maandactie.