BB Glow

BB Glow is dé behandeling voor een stralende egale huid! Bij deze behandeling worden er speciale serums door middel van een Dermapen “microneedling” de huid ingebracht. Het zorgt direct voor een natuurlijk egale tint. Het is in Amerika & Korea al een langere tijd populair en gelukkig is het nu overgewaaid naar Nederland.

BB Glow kennismakings actie met 50% korting*. *Als de eerste sessie vòòr het einde van de maand plaats vind zullen alle andere sessies ook voor de zelfde prijs zijn met 50% korting.

 

Wil je graag een volledig effect van onze BB Glow behandeling? Voor het optimale resultaat adviseren we je om 3 behandelingen in te plannen gemiddeld een keer in 4 weken. Na 3 sessies zal je verfijnde huid dan tot 6 maanden gemiddeld aanhouden. Sommige hebben 5 sessies nodig.

Plan je slechts 1 behandeling, dan merk je een aantal weken het effect*. *Dit is een indicatie en kan p.p. langer of korter aanhouden.

Onderaan de pagina vindt u enkele van onze resultaten.

Waar kan BB Glow mee helpen en voor zorgen?

Bij last van oneffenheden, lichte littekentjes, rimpeltjes, vlekken, dofheid of donkere kringen rondom de ogen. Het maakt de huid tijdelijk egaler met een mooie Glow. Tijdens deze behandeling brengen we met behulp van vrijwel pijnloze micronaaldjes een semipermanente BB-cream aan in de huid.

De microneedling behandeling maakt kleine kanaaltjes in de huid, dit zorgt ervoor dat de huid wordt aangezet tot de aanmaak van collageen en elastine. Zowel collageen als elastine zijn belangrijke stoffen die het verouderingsproces van de huid tegengaan. Naast de BB Glow producten maken we ook gebruik van het DNA salmon gold serum.

Dit serum bevat natuurlijke ingrediënten die ervoor zorgen dat de huid zich snel vernieuwt, met als resultaat een prachtige stralende huid. Daarnaast bevat dit serum maar liefst 99.9% goudpoeder (24K) dit zal de huid van een prachtige glans voorzien! De producten bevatten mens eigen aminozuren, en niacinamide.

 

Nazorg

Gedurende 24-48 uur je gezicht make-up loos te houden en water vermijden in je gezicht.

De huid moet namelijk zoveel mogelijk met rust gelaten worden. Een voedende hydraterende crème met factor te gebruiken. Vermijd 2 weken na de behandeling zo veel mogelijk contact direct zonlicht, indien dit niet te vermijden is, smeer dan een zonnebrandcrème met spf 50 op de huid.

Bezoek gedurende drie dagen na de behandeling geen sauna of hele hete douche te nemen. Alle voordelen op een rij:

  • Intensieve bevochtiging
  • Opheldering van de huid
  • Vermindering van (pigment) vlekken
  • Gladde huidstructuur
  • Verkleind de poriën
  • Vermindering littekens en fijne rimpels
  • Donkere kringen onder de ogen verminderen
  • Zorgt voor aanmaak van collageen en estine

Er zijn 5 verschillende BB-Glow kleuren. De kleur die het meest bij uw huidskleur past, wordt gebruikt tijdens de behandeling. De serums vermengen zich in de huid en passen zich aan uw huidskleur.
Naast dat de serum zijn werking doet, zorgt de Dermapen ook voor verbeteringen van de huid. Met de Dermapen worden er microscopisch kleine gaatjes in de huid gemaakt.

Hierdoor dagen we de huid uit om collageen en elastine cellen te stimuleren en aanmaken. Fijne rimpels vervagen, grove poriën worden fijner, de huid voelt strakker.

Onze resultaten