0458887200 (woe- en zondagen gesloten)
Wijenweg 364 – 6446 SZ – Brunssum
info@stephaniessalon.nl
Facebook

Het kan zijn dat, als u voor informatie of een afspraak belt, ik een behandeling of cursus aan het geven ben en niet kan opnemen.
Als u mijn voicemail inspreekt, zal ik u zo spoedig mogelijk terugbellen. U kunt ook een Facebook bericht of een e-mail sturen: info@stephaniessalon.nl

Indien u langs wilt komen voor een cadeaubon, product of algemene informatie verzoek ik u vriendelijk van te voren een afspraak te maken.

Tot 48 uur voor uw afspraak kunt u zonder opgaaf van reden uw afspraak annuleren dan wel verzetten. Dit kan zowel telefonisch of via Facebook.

Indien de klant meer dan 10 minuten later dan de afgesproken tijd in de salon komt mag de salon de verloren tijd inkorten op de behandeling en toch het gehele bedrag van de behandeling aan de klant door berekenen.

Indien de klant bij meer dan vijftien minuten later dan de afgesproken tijd in de salon aankomt, mag de salon de gehele afspraak annuleren en toch het gehele bedrag van de behandeling aan de klant door berekenen.

Bij annulering minder dan 48 uur voor uw afspraak of verzuim (vergeten afspraak) ben ik genoodzaakt de gereserveerde tijd / behandeling alsnog in rekening te brengen.

Uw naam (verplicht)

Telefoonnummer(verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht